Saturday, November 28, 2009

going out

ngeheheh...with old frinds..kcuali emy busuk tuh...
dia x blik ponn....


bye
yayaRAWRRRRR

Friday, November 27, 2009

selamat hari raya korban


alyn nguks

rock onn!!horns up!

emy.we love u

grr

buat segak buleh1


video
AHAHAH..aku keraih perot gelak!

Wednesday, November 25, 2009

sakit hati kat doc!

sakit 1:

bodoh laaaa...
sakit kot hrinienya check..ishh bebai nk mampoih kot!!doc tuh kurang hasam jawa!cm nk pi beli ja asam jawa bg kat dia..haa..dia taw aku dok sakit part tuh dia dok syok pi tekan gila babinya kuat bsmgat..naharoomm...nsep kaki aku x kna dia pg td..kna kusi jah..pehtu bru nk sory2..dia igt aku robot kot dok tekn2 tmpt skit dah taw aku sakit en..bodoh!!2 buln jmpa aku x leh nk pikiaq g kah??babik je an!haa..

sakit 2nd:

haa..dia nk tgok apa yg ada part sakit tuh..dia jolok msuk cmra bjaln manul kat dlm hidong aku yg cun habes nie..haa...sakit x taw nk kata lahh..hrinie mmng sakit sedunia ishh..triyak kot hri nie..doc tu jneh dengki kataku..atdent nurse smua dok usha aku x usha dia..haaa..sakit woo...dok buat syok dok men nan kmra tuh pastuh dok buat lmbt dok tnjuk2 apa niee apa tuh kat atdnt nurse tuh..ish tgn aku kira dok nk angkat tmpaq pala dia soh bnti jah..tp aku sakit sgt smpai lmbik..hakahk..prasaan ja dok mberontak!akhakha..lawak!!heii...


******


last kali buat smua check smpai kna tukaq 3 bilik doc..buat had niee buat had nuh..dr kul 11am smpai 3 pm bru aku balik haaaa..lama dak?bosan kot!

so buat msa la x dak apoimnt lagi dok liza x cll pon aku..thun dpan 18.01.2010 kna pi lagi..hurmm

p/s:x kna amik drh..hah
p/s:nk sembuh
p/s:xmaw sakit dah.

Tuesday, November 24, 2009

hospital

non stop every week aku kna pi..heii..doc nie suka kt aku hbaq jelah..dok ajk aku pi date nan dia tektiap mggu blehh..muhaakh...aku mntak2 esok depa x amik drh g..tektiap mggu dok amik drh aku..dok buat syok bolehh...hbeh drh aku stg..dok buat vampire moden bleh tektiap mggu amik drh aku..klu sikit x pa..ni skali amik 3 botoi(kecik ja botoi tu buat trok)hoo..xleh2..hbeh drh aku..da lpas amik drh prasan jd high..kra nk pjam mta ja pening..highhhh jahh..wuu~~layan kot..hukhukkhuuh..meluat sudah..plizz la..mntak2 mggu nie last aku pi dok bcinta gn jarum2 kat sepital tuh..meluat dah..





dok buat syok sedut drh aku..




tuh nmpak darah aku 3 botoi..haaa...mntak2 x amik drh dah.xmo2..kurng drh aku oi..muka jd putih stg..xsegakk..xmaw2..nk cukup drh so mka jd merah2 cm skung..comey ja..ahkhkabuat trok puji diri sndri..haahk




hahaah..segak dak??wuuu..tp aku nk muka lgi comey pda nie..leh dak??wu~~


p/s:takut esok kna buat mri kot..takut nk msok kranda dunia tuh..heii..
p/s:biaq la nk prasan comei sat
p/s:sapa nk tman aku pi spital esok?hem pi srng lgi

Monday, November 23, 2009

kelemumur?sumpah terok!

perhh sumpah terok!gatai pala aku..ahkahk..hri nie mula proses garu2 kpala..tudia!!mcm tepung kluaq..bekepoi2 kluar kelemumur..ishh..patut la gatai gilabab..nie dah kurang sikit gatai nya lpas garu2 td..hkahka..slalu aku garu sikit2 ja..hri nie aku garu dgn sronoknya..ahkkahakh..best2..nk tgok btapa bnyak nya klemumur aku??

niee diaa




haa..bnyakkn??tu lah...sumpah gatall..nie smua kelemumur aku..tudia!hbeh sluaq aku kot!

gilababi

naharamm..bebai..hukuhu..lepak karoke nan azdrat n azam n fathi(mickey mouse)..muahahah..

bermula dgn ym bsama azam..
hkaahk..aku x leh copy paste bahaya..hkahkakak...so cita jah..
aku dok hgaq kat azam yg rath dok tgaia aku x my amik aku klu pi as..hkahk..azam cm besa bela rath syg dia..depa kn gay.hakhkaahk..dok kta rath da lupa lah..pa lahh..huhu..pdahai aku yg gedix lebih..sbb2 trtntu aku jrng kluaq nan depa dah lanie azdrat style gla azam pon sma..jneh nk kluaq koi 8 tepat..gila..cri mati aku klu kluaq koi 8 tepat..8 lbih3 xpa la..huhkhukuh...tp smlm aku bkeras nk kluaq gak nan depa..hindu kat depa wuuu...lma x mgutok azam gemok yg dah kurus skung..wu jelez aku..kna kurus cmnie diet2..ahkahk..okok.,aku mlalut..aku dok ym nan azam psai nk klua smlm..dok ym pnya ym aku nmpak rath online.kalut aku pi hoi dia..huhukhuk..konon nk ajk dia pi kat azam lahh..pdahai aku gn azam dok ngumpat dia..azam kta kt hg rath..haa..dia kta hg emo tepu..wuu~~mmng pon..aku ajk rath pi as smlm..pi lpak nan gemok tuh..dia cm besa la rath..dok kta kat aku mcm2 aku lem lah lam lah..bnyak song lah..mcm2 kta kat ak..jneh dengki pa x taw..cm besa rath bg warn kat aku kul 8 maw siap..aku kta kul 630 pon xpa..lps blik clas mndi2 truih pi amik azam..tp x leh sbb dgn rukstarnya hujan lebat n azam pon x blik kja g..aku blik mndi tggu jelah..dan skype2 gn azam lu..dok 3g..hakahkak..nma pn vid call..3g lah..dok tggu rath my amik aku jah..kul 745 cmtuh rath cll soh aku siap dia nk siap..aku mkn nasi lu ahh..sep dwet nk kluaq stg..ahkahkahk..kul 8 lbih cmtuh rath smpai dpn umh..style tere rath nie..aku bru sudah berak ja dia cll kta dok dpn umh..ahkhkahk..aku pon kluaq la pi as nan rath..kta nk bwk kwn dia x bwk pon pi kmi 2 jelahh..pi kat nyanyian azam tggu kmi kat sna..mula 2 2 org x taw jln..deret nk sesat..hkaahk..last kali rath nk shishi..kalut cri jln..dia flashback truih jln nk pi nyanyian tuh..xlupa xsilap jln kot..tabik spring tonk toink kat rath keh x silap jln..nie smua keh dia nk shiiii...ahkhk..kna buat kerap klu dia x taw jln..bg dia mnum ayaq bnyak2..ahkhkaakh...lpas karoke pa smua kmi pi yasmeen mkn..haaaa..mula cita syok..dok mkn pa smua azam kta genk meja sblah gay??cmna azam taw depa gay?ampa pelik dak??wahkahkkahkahak..azam taw depa gay..azam taw depa gay..mcmna azam taw??wuu~~mesteri..hkahkahkhk....dok kutuk genk2 gay tuh rr..nahaii..azam dok buat syok usha depa..aku nan rath dok lwan gelak yg fathi cm besa sengap sunyi sepi..dia dok buat takut nk usha geng2 gay tuh..tkut dok men mta gn genk gay tuh..hkahk..fathi hg lwk kot...dah..peh mkn smua blik teuih..aku blik on9 sat..men game sat..dota x leh x taw sepa..bebaii..pastu kroihh2..kroihh..



p/s:ayat pling skit hti pda mlm tuh dr hazdrat=aku meluat bwak hg..perhh
p/s:tujuan n3 kata kat azam yg dia gay
ahkhkahk

Sunday, November 22, 2009

kelemumur or kelulumoq?


aku pling x suka benda jadah nie..tp now dia mlekat kat pala aku,,buat sarang famly dia ats pala aku..aduyaiii..gatttaaiiii ppaalllaaaa...boleh jd gila woo klu lma cmnie..aku bru 3 hri ada bnda nie ats pala buat sarang..aku jf cm berok makyeh uh..dok garu pala..duh..tabat gatai oii..xlaqat nk shampo pala dah..tektiap hri aku shmpoo..xhlang gak natang alah nie..ish..xtaw nk buat pa dah..tlg oii..gatai.gatai.gatai.ishh..bebaii..tmbh2 klu my class..tudia..tudung jd supa mkcik cleaner kot!dah aku xreti pkai..ahakha..huduh piang!!dok garu pala jahh reja..tdung jd herot peto dah..ishh gatai pala oi...buat gena x taw..bebai2

Saturday, November 21, 2009

buy a new shoe



ahkkhahk..lebih kurang camnie lahh...tp yg nie cam makcik..hkahkahk...aku lawa g..tp wrna hitam cmnie la..saja nk beli tggi..nk gak trasa tggi cmna..nie dok ckp nan org kna langgut ja..nk gak trasa prasaan bla org ckp gn kita depa kna lngut..hkahka..sunggoh syok prasaan itu wlaupn dlm fakta dia tggi pda aku..bla aku pkai heel 4inch nie..aku tggi pda dia..ahkahkk..syok kot!xdpat byangkn..tp jln ketek2 cm itek..hkahk..kna slow motion..nk jln catwalk cm tyra xleh dah..kna jln cam makcik skit lutut..slow2..hkahka..yala..jatuh sungkoq pie!!aakah..dok bajet hot la konon pkai ksut tggi nie..pdahai nek keta satria cabok ja..ahkahkahkakh..tp aku syok sbb org tgok aku kna lgut..tp aku meluat kat dia~!cmna pn aku kna lgut jgak tgok dia..jneh tggi bagunan sungoh ayam nie..aku meluat kat hg..hg bla nk pendek ha??

p/s:saja nk show of bli ksot baru

Thursday, November 12, 2009

kegilaan sementara

tobat segak

video

amik kaw..kami segak ok

izz maira amaniah

video

time 1 tahun..ahkhkahakhak..aku x ajar k..

Wednesday, November 11, 2009

XxsakitxX


cemuih dahh dok mkn natang nie tektiap hari...heii..xtaw bila nak baik..rabu mnggu depan 18.11.09 akan taw jawapan smada aku ok or kna pi dok dlm bilik ********** haaa...pndai2lah ampa pikiaq bilik pa..khuuhukh..agak cuak dan seram sejum..now aku demam balik..hahaah...doc kata bhaya klu aku demam..kna pi date nan dia klu aku dmam..xtaw sepa..dia kata effect lagi kuat klu aku dmam..aku akan sakit kot..hkahk..tp mmng time demam aku sakit..hkahka..gila..xpalahh..hope aku seyhat dan kuat cm dulu..la pon seyhat tp x brapa kuat..la org buat sikit pon sakit nan mampoih..org tolak sikit pon nak jtoh dah..dlu org buat ka..aku bg ombakk..hahahhkakah....uhhu..doakn aku cpat smbuh okayhh..

Tuesday, November 3, 2009

hospital

hahah...1.11.2009
pi hispital lagi && lagi..mggu dpan pon kena pi lagi..cemuih aih..hkukhuukh..so hri tuh ak kna amik darah aku dah cita kat n3 aku sblum iee..yg jd supa nan apa g..tlisan jd bsaq kecik bsaq kecik..hahkakah..aku pon x taw aku buat pa..naehh.uhuh..xtaw la bg ampa nie sakit or x..tp bg aku ini sakit n takut skali bila tgok darah aku bnyak!!warhh..bodo amik pa drh bnyak2 xtaw..sikit2 dah la..ni tgok..





sakit oi!!



nie resultnya..haha..slamat..semua ok

thanks alyn toek..

hahaha..
ahad aku x pi class sbb pi hospital n amatlah bz smpai x smpay nk update blog..sory yeah syg2kuww..haha..aku kena pi chek tektiap mnggu eh slagi x hlang natang kat leher akuh niee..xtaw jd pa..huhuuh..ahad tuh kna amik darah..sumpah bnyk..n rasa lemah gila kot lpas dpa amik drah tuh..ukhhuuh.tp alyn da so aku relax jahh..dok habaq kat dia jah kata sakit..klu emy da sah cuak pmpn tuh..heii..syg hg emy!sumaph rindu hg!nak
huggg!!!uhhuuhuh..

******

alyn babi..bph pic muka bretang aku jah nohh..jeneh dengkibabaibutuhnahalalkotemu!!!suka boh pic had aku xsegakk..had muka aku supa teran berak..supa ayam sakit nk kna smbelih..suka laa ohhh..syok nohh..dah jeneh dengki haram lagutuh dah siti nor azlyn nie..pic aku had segak && comel
tobat dia x boh aih..jeneh dengki..bkn aku kata kat dia..dia sniri ngaku dia dengki..mmng baruwa!!khaahk..


******

papn thanks la alyn 2 mggu nie dok tman aku pi hospital..huhu...smpai aku cemui tgok muka doc had xreti maksud senyum..
heran aku doc tuh mukan nk reti snyum kat akuw..heii..aku nie doksnyuim kat dia..dia wut xtaw..paih tuh aku msok buat muka x pueh hati teuih..uhuh..besa laa..saja nk bg dia sakit hti n kutuk aku.so aku dpat pahala n make me famous!akhahkahkahk....



p/s:thanks alyn..haha..mggu dpan xlega lg kita kna g lagi..wuu..syok dok x pi class nie..uuhhu

grr

LEAVE ME ALONE DUDE!!