Tuesday, February 23, 2010

to my follower

weh..aku nk tnya skit kat ampa smua..
slama aku dok blogging nie..ada dak aku sebok sal hal org?n adakah ayat2 yg aku guna iaitu bahasa kedah..menyakikn hati bila baca..n tak sopan kah pekataan-pekataan yg aku guna..dak mmng bahasa KEDAH loghat camgituh...xkn aku nk guna e e e kat blkag pdaihai kmi KEDAH mggunakn q q q q kat blkang..dan makian dan cacian adalah melawak bg kami..babi..butuh,naharam.nahadin..pekara biasa kot..ampa smua pon pernah myebut pekataan tuh en..so..kenapa.pasaipa.mengapa.dan mengapa ngapa org dok tak puas hti kat BLOG AKU??nie BLOG aku..skati aku nk TULIS SOPAN atau pn TIDAK SOPAN..hg x suka x yah dok runnig BLOG AKU everyday!WHY??hg dok running dan cri msalah kat BLOG aku???

choii!!my tunjuk hg tuh spa!!
dok tulis kat shoutmix aku..dok semak kat shout aku..pasaiapa!!!!
u bagus sangat??my tunjuk u sapa!

7 comments:

  1. bagus ape yaya tulis entry guna loghat Kedah . ema suka baca . at least ema dengan readers yang lain bole belajar loghat ni sikit sikit kat blogg yaya kan .

    lagi satu , ni kan blogg yaya sukaty yaya lah na tulis apa kan :DD

    dahlah , ta payah layan budak uh =b

    ReplyDelete
  2. nahadin=nak pakdin
    kwn aku..haha

    thanks all..haha..babi kaw bitch!

    ReplyDelete
  3. wei aku suka gak orang pakai loghat nie..boleh aku tumpang beljar hoho

    ReplyDelete
  4. ramjadah pelaq..
    sapa duk wat ang camni wayaya..
    aku rasa gak ni..
    dajei btoi..ahahahaha

    ReplyDelete
  5. azuan..thank uu

    chong..hg taw x pa chong..haa..geram nie

    ReplyDelete